download COVID-19 Office Prep guide here

BIG Completes Construction for Oppenheimer Chicago Office

Oppenheimer’s buildout is a prime example of adaptive reuse. Their team chose a space with a floor plan that they could largely maintain with private offices, which are helpful for their professional services business.

Though the design team reused the majority of the floor plan, they also combined two separate suite to make one cohesive office. The challenge was to match new, available materials with the reused elements to refresh the space and make necessary changes to meet Oppenheimer’s business needs.

For example, in place of the existing reception, they wanted a unique space with two separate areas to create a waiting room and a private cashiers station.

For more project details, visit the project page.

Projects

BIG Completes Dermatology Office on Silver Cross Campus

Dr. Dolehide's office is on the first floor of Pavilion D.

BY
BIG Construction
May 24, 2019
Projects

BIG Starts Construction on Spec Suite at 145 S Wells

BIG is working with Thomas Roszak Architecture and Steel Grass on the new spec suite.

BY
BIG Construction
May 24, 2019
Projects

BIG Completes Two Spec Suites at 191 N Wacker

The spec suites at 191 N Wacker were designed by Lamar Johnson Collaborative.

BY
BIG Construction
May 24, 2019

LET’S MAKE it Happen