comScore

comScore relocated their office within Willis Tower to the 24th floor to create an open office space, prioritizing growth and a brand experience consistent with their offices around the globe. The 14,600-square-foot office features exposed ceilings in the company’s signature color throughout the space, sliding glass partition doors, custom millwork, and a concrete and wood reception area.

BIG Construction collaborated with Wright Heerema Architect and engineering consultants to solve conflicts between the exposed ceiling design and acoustical properties, while avoiding MEP conflicts.

comScore
Project Description

14,600 SF office buildout featuring exposed ceilings in the company’s signature color, sliding glass partition doors, custom millwork, and a concrete and wood reception area.

Client:
comScore
Address:
Willis Tower, 233 South Wacker | 24th Floor | Chicago
Construction Schedule:
14 weeks
Size:
14,600 sf
Category:
Technology
Type:
Buildout
Architect:
Wright-Heerema Architects

Project Management Firm: CBRE

project overview

BIG Project Manager: Kevin Chua

Architect:
Wright-Heerema Architects

Project Management Firm: CBRE

comScorecomScorecomScorecomScore

Like This project?
then you'll love these!

LET’S MAKE SOMETHING AMAZING