BLICK Art Materials

BIG Construction completed an office consolidation and refresh project for BLICK Art Materials’ headquarters. Originally occupying two floors in the building, BLICK wanted to unite their team on one floor in a more efficient and updated space. New carpet was installed and new paint was applied throughout the office to create a seamless representation of the BLICK brand. A café was built at the center of the office as a community gathering point, featuring custom millwork on the island and cabinets. Private and semi-private offices line the perimeter of the space.

The space remained occupied throughout the project, and BIG minimized noise interruption to Blick’s staff by phasing construction between the open office area, café and private offices.

BLICK Art Materials
Project Description

The refresh of BLICK Art Materials’ occupied headquarters included new carpet and paint installation to create a seamless representation of the BLICK brand. A café was built at the center of the office as a community gathering point and features custom millwork on the island and cabinets. Private and semi-private offices line the perimeter of the space.

Client:
BLICK Art Materials
Address:
1849 Green Bay Road | Suite 310 | Chicago
Construction Schedule:
4.5 weeks
Size:
15,000 SF
Category:
Consumer Services
Type:
Refresh
Architect:
NELSON

project overview

BIG Project Manager: Kevin Chua

BIG Superintendent: Marty Powers

Architect:
NELSON
BLICK Art MaterialsBLICK Art MaterialsBLICK Art MaterialsBLICK Art Materials

Like This project?
then you'll love these!

LET’S MAKE SOMETHING AMAZING