BIG Completes Construction of C+R Research Office

C+R’s office takes advantage of the views of Lake Michigan, Millennium Park and the Chicago River with common spaces, including the main boardroom and large cafe, and open office on the perimeter of the office. Private offices and phone rooms are situated in the middle, around the core of the building.

C+R’s team was highly engaged and collaborative in the design of their space. Throughout the office their brand is represented by graphics in various applications.

The project team included BOX Studios and Savills Studley. More information can be found on the project page.

Projects

BIG Construction Completes Three Floor Professional Services Buildout

This 80,000-square-foot, multi-floor office is connected by a two new stairs.

BY
BIG Construction
May 24, 2019
Projects

BIG Construction Completes Renovation For XSculpt

The cosmetic surgery center includes exam rooms and a surgery suite.

BY
BIG Construction
May 24, 2019
Projects

BIG Completes Construction of Home Chef HQ in the Old Post Office

Home Chef's new home is the first completed in the North Building.

BY
BIG Construction
May 24, 2019

LET’S MAKE it Happen